nl_NL
CHD 54 meter sprayer

CHD 54 meter sprayer

We are very proud that we have a 54 meter sprayer. More »

Tandem axle

Tandem axle

With a 14,000 gallon tank is the new CHD tandem axle largest trailed sprayer so far on the Dutch market! More »

Trailed sprayer

Trailed sprayer

Our range trailed sprayer (s). More »

 

DIM

De CHD DIM is voor het toedienen van vloeibare kunstmeststoffen, die te combineren zijn met een andere bewerking zoals zaaien of poten. Door deze combinatie van werkzaamheden ontstaat er een hogere capaciteit van wel 25%.

Met specifieke kouters of schijven wordt de vloeibare kunstmest in de grond gedoseerd. De CHD DIM is standaard uitgerust met een fronttank van 800 liter. Optioneel zijn er grotere tanks levebaar tot 1500 liter. De CHD DIM is voorzien van een handbediend kranenstelsel of een volautomatische dosering met de SprayDos computer van Müller. Alle kranen zijn voorzien van speciale kogels, die aantasting door agressieve vloeistoffen tegen gaan. De pomp kan ook worden gebruikt voor het vullen, roeren en het terugpompen van de restvloeistof.

Indien de CHD DIM wordt uitgevoerd met de optionele SprayDos computer, wordt de CHD DIM tevens voorzien van een ringleidingsysteem. Dit waarborgt bij iedere werkgang een snelle start met de juist ingestelde vloeistofdruk van de vooraf ingestelde dosering.

CHD DIMCHD DIM